Skip to main content
Een gelukkig gezin dat in de keuken aan het koken is

De filosofie van Centrum

Sinds 1978 een betrouwbaar voedingssupplement van de hoogste kwaliteit.

De motivatie van onze oprichter, Dhr. Leon Ellenbogen, om onze gezondheid te ondersteunen met voedingssupplementen, vormt de kern van het merk Centrum. Sinds de eerste ontwikkeling van de "Compleet van A tot Zink"-formule zijn er veel andere voedingssupplementen ontwikkeld. Ze helpen om onze voeding aan te vullen. We passen altijd de hoogste kwaliteitsnormen toe en leven deze altijd na. Deze hoogwaardige voedingsstoffen zorgen ervoor dat Centrum een merk is dat betrouwbaarheid kan waarborgen: nu en in de toekomst.

Centrum gelooft in hoogwaardige kwaliteit

Bij Centrum zetten we ons elke dag in om jou voedingssupplementen aan te bieden, als aanvulling van jouw gebalanceerde en gevarieerde voeding. Hoogwaardige ingrediënten hebben altijd de kern gevormd van elke Centrum formule. In navolging van een langdurige traditie is onderzoek bij Centrum altijd gebaseerd op de nieuwste bevindingen van de voedingswetenschap. Centrum zoekt continue naar ingrediënten en extracten die een inspiratie kunnen vormen om steeds nieuwe innovatieve voedingssupplementen te maken voor jouw specifieke behoeften.

Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen

Om te garanderen dat alle Centrum producten voldoen aan de hoogste kwaliteit en standaard, zorgt Centrum er niet alleen voor dat we voldoen aan de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid, maar voldoen we ook strikt aan de interne richtlijnen die we voor onszelf als bedrijf opstellen.

Om onze kwaliteit te waarborgen, handhaven we het volgende:

  • Alle producten van Centrum ondergaan een zorgvuldige kwaliteitscontrole tijdens het productieproces.
  • Al onze grondstoffen worden onderworpen aan talloze kwaliteitscontroles.
  • Centrum werkt alleen samen met leveranciers die vooraf zijn gecertificeerd en zorgvuldig zijn beoordeeld.
  • Onze leveranciers zijn onderhevig aan regelmatige inspecties en audits.
  • Elk Centrum product moet deze kwaliteitscontroles doorstaan voordat het bij de winkel van uw keuze wordt geleverd.

Een traditie van innovatie

Met een enorme toewijding aan innovatie, werken de experts van Centrum samen met een selecte groep aan partners om samen ervoor te zorgen dat we de essentiële voedingsstoffen blijven aanbieden om jouw voeding aan te vullen.

Om de ideale formule te creëren, moet elk ingrediënt worden geëvalueerd en geselecteerd om te voldoen aan de exacte kwaliteitsnormen. Er zijn talloze voedingsstoffen om uit te kiezen, daarom moeten veel beslissingen zorgvuldig worden overwogen om de optimale formules te maken.

Onze formule is zorgvuldig samengesteld. Om een ideale formule te creëren, moet elk ingrediënt worden geëvalueerd en geselecteerd aan de hand van kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat het resultaat aan onze hoge verwachtingen voldoet. Onze experts houden rekening met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen voordat de voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, spoorelementen) worden geselecteerd, afhankelijk van jouw levensstijl. Onze experts maken nauwkeurige berekeningen om te bepalen welke ingrediënten de optimale formules maken.

Centrum is wereldwijd de Nr. 1 meest verkochte multivitamine**.

Onze gespecialiseerd producten met een duidelijke focus